foto

Jean-Philippe Rameau

  • nar. 25.9.1683
    Dijon, Bourgogne, Francie
  • zem. 12.9.1764 (80 let)
    Pařiž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Hippolyte et Aricie (divadelní záznam)
2012 Hippolyte et Aricie (divadelní záznam)
2005 Les Paladins (divadelní záznam)
2004 Les Indes galantes (divadelní záznam)
1981 Dardanus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace