foto

Michel Carré

  • nar. 20.10.1821
    Besançon, Doubs, Francie
  • zem. 27.6.1872 (50 let)
    Argenteuil, Val-d'Oise, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 G. Bizet: Lovci perel (divadelní záznam) - divadelní hra
2013 Hoffmannovy povídky (divadelní záznam) - divadelní hra
2012 Les Contes d'Hoffmann (TV film) - divadelní hra
2005 Pêcheurs de perles, Les - divadelní hra
2003 Les contes d'Hoffmann (TV film) - divadelní hra
2000 Les contes d'Hoffmann (TV film) - divadelní hra
1995 La colombe (TV film) - divadelní hra
1994 Roméo et Juliette (TV film) - divadelní hra
1982 Romeo et Juliette (TV film) - divadelní hra
1951 Hoffmannovy povídky - divadelní hra
1930 Nipper, The - divadelní hra
1915 Mignon - divadelní hra
1913 Faust

Spisovatelská filmografie

Filmy

1995 La colombe (TV film) - kniha

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky