foto

Jean de La Fontaine

  • nar. 8.6.1621
    Château-Thierry, Aisne, Francie
  • zem. 13.4.1695 (73 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Fables de La Fontaine (TV film) - kniha
2002 Báječná show - kniha
1995 La colombe (TV film) - kniha
1994 Vášnivé známosti - kniha
Vášnivé známosti 2 (TV film) - kniha
1980 Les contes galants de La Fontaine - kniha
Čarovná čaša (TV film) - kniha
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film) - povídka
1967 Tortoise and the Hare, The - kniha
1966 Lit à deux places, Le - kniha
1962 Čtyři pravdy - kniha
1958 Perrette et le pot au lait - kniha
1954 The Grasshopper and the Ant - kniha
1927 Jugendrausch - kniha
1912 Philémon et Baucis - kniha
1909 Cigale et la fourmi, La - kniha
1897 Cigale et la fourmi, La - kniha

TV seriály

1986 Růžová knihovna (TV seriál) - kniha
1974 Île aux enfants, L' (TV seriál) - kniha
1964 Bajky podle La Fontaina (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1998 Par coeur - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace