foto

Pierre Corneille

  • nar. 6.6.1606
    Rouen, Seine Maritime, Haute-Normandie, Francie
  • zem. 1.10.1684 (78 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1981 Cid (TV film) - kniha
1973 Cid (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 L'Illusion Comique (TV film) - divadelní hra
2001 Cid, Le (TV film) - divadelní hra
1998 Rodelinda (TV film) - divadelní hra
1996 Médée (TV film) - divadelní hra
1995 La place royale (TV film) - divadelní hra
1989 Medea (TV film) - divadelní hra
1980 Horacius (TV film) - divadelní hra
1979 Qu'il est joli garçon l'assassin de papa - divadelní hra
1978 Le Cid (TV film) - divadelní hra
1973 Horace (TV film) - divadelní hra
1970 L'Illusion comique (TV film) - divadelní hra
1965 Cinna (TV film) - divadelní hra
1962 Le Cid (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace