foto

Fisher Stevens

  • nar. 27.11.1963 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

  • 2010 -Zátoka (Celovečerní dokument)

Toronto IFF

Herecká filmografie

Filmy

2020 The French Dispatch
2019 Temná tvář Brooklynu
2018 Psí ostrov
2016 Ave, Caesar!
2014 Fotbalová vášeň
Grandhotel Budapešť
2012 LOL
Slečna nebezpečná
2010 Experiment
Fake
Příležitost dělá zloděje
Rio Sex Comedy
Rising Stars
2007 Probuzení
Red Angel
2006 Nejlepší úlovek
2005 A proč já?
Faktótum
2004 Wise Guys On: Texas Hold'Em
2003 Easy Six
Holky z lepší společnosti
Replay
2002 Is It College Yet? (TV film)
Neporazitelný
2001 Jenifer (TV film)
Pińero
Prison Song
Sam the Man
Ve tři ráno
2000 Famous
1999 The Tic Code
1998 Taxman
1997 O Que É Isso, Companheiro?
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)
1995 Nebezpečná síť
Pompatus of Love, The
Zimnice
1994 Italské námluvy
Žena pro dva muže
1993 Super Mario Bros.
1992 Bob Roberts
Hrdina proti své vůli
Když skončí večírek
Lift
1991 It's Called the Sugar Plum (TV film)
Muž na ženění
Tajemná schůzka
1990 Point of View
Zvrat štěstěny
1989 Vražda na Broadwayi
1988 Číslo 5 žije 2
1986 Číslo 5 žije
Šéfova manželka
1985 Můj vědecký projekt
1984 Bratr z jiné planety
Flamingo Kid
1983 Miláčku, jsi to ty?
1981 Žár

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 464 (S02E09)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Reddick v Boseman (S01E08)
Černá listina (TV seriál)
The Debt Collector (No. 46) (S04E20)
Philomena (No.61) (S04E18)
The Apothecary (No. 59) (S04E15)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Season of the Witch (E05)
The Art of War (E04)
Černá listina (TV seriál)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2015 Černá listina (TV seriál)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
Marvin Gerard č.80 (S03E02)
Jak prosté (TV seriál)
Pod kůží (S03E21)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Theatre Tricks (S13E11)
2011 Californication (TV seriál)
Opičárna (S04E04)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Šťastní až navěky (S06E11)
2009 Médium (TV seriál)
The Medium Is the Message (S06E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
Podfuk (S05E12)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Paddy's Pub: The Worst Bar in Philadelphia (S04E08)
Ztraceni (TV seriál) - herec, vyp.
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
Konstanta (S04E05)
Nikdo nepřežil (S04E02) - vyp.
další epizody (4)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Skutečnost (S07E07)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nerozvedená (S04E01)
2001 Frasier (TV seriál)
Roz a psychiatři (S08E20)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
The Paper (S01E04)
Baby (S01E03)
The Choice (S01E02)
další epizody (4)
1995 Přátelé (TV seriál)
Bobule (S01E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
1993 Key West (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2018 Basketball: A Love Story (TV seriál) - vyp.
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2007 Fired!
2006 ...So Goes the Nation

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1997 Farm Aid '97 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace