foto

Neal Bledsoe

  • nar. 26.3.1981 (38 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Coming Home for Christmas (TV film)
Police State
2016 The Morning the Sun Fell Down
2014 Grand Street
West End
2013 You There?
2012 Junction
2011 Danni Lowinski (TV film)
Kiss for Jed Wood, A
2010 Sex ve městě 2
2009 Pod novým vedením
2008 Nouzový východ
2007 I'm Paige Wilson (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
2005 The Ridge

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Lost (S09E13)
2018 Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Mo White! (S09E02)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
A Brady-American Christmas (E06)
2016 Timeless (TV seriál)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
Code Black (TV seriál)
1.0 Bodies (S02E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Morning Jog (S02E12)
The Mystery of the Triple Threat (S02E09)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
Revelations (S01E04)
další epizody (4)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Cure for Loneliness (S02E02)
The Mystery of the Corner Store Crossfire (S01E22)
The Mystery of the Crooked Clubber (S01E20)
další epizody (9)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
Understudy (S01E10)
Hell on Earth (S01E09)
The Coup (S01E08)
další epizody (7)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Lepší společnost (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dirty (S12E14)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Trophy (S12E07)
Behave (S12E03)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Dost o Evě (S03E06)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vemte na vědomí (S07E15)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Chodit okolo (S03E23)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace