foto

Dirk Sanders

  • nar. 24.12.1933
    Buitenzorg, Buitenzorg, Dutch East Indies, Indonésie
  • zem. 26.7.2002 (68 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1982 Bourgeois gentilhomme, Le
1981 Plaisirs de l'ile enchantée, Les (TV film)
1979 Café follies: Avec Marcel Amont (TV film)
1978 Werther (TV film)
1970 A contre soleil (TV film)
1968 Princesse Czardas (TV film)
1967 Tu seras terriblement gentille

Dokumentární

1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

TV pořady

1987 Le monde est à vous (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 A contre soleil (TV film)
1967 Tu seras terriblement gentille

TV seriály

1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky