foto

Michael Maier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 20 Jahre Mittermeier - Die große Show zum Tourjubiläum (TV film)

Dokumentární

2017 Hoch im Norden (TV film)
2015 Tři hvězdy v Mnichově (koncert)

TV pořady

2020 Die große "Terra X"-Show - Rätsel der Welt (TV pořad)
2017 Da kommst Du nie drauf! - Die große Show der schrägen Fragen (TV pořad)
2014 Die Anstalt (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
2009 Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
Neues aus der Anstalt (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2001 Après Ski Hits (TV pořad)
Das Jugendgericht (TV pořad)
Was guckst Du?! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Koncert

2016 Weihnachten in Bethlehem (koncert)
1994 Weihnachten mit dem Bundespräsidenten (koncert)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Der klügste Norddeutsche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky