foto

Jared Ager-Foster

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kayak to Klemtu
Killer Ending (TV film)
2017 A Murderer Upstairs (TV film)
2014 Krutý a výjimečný
2013 Rohy

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Plus jedna (S11E03)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Girl Power (S02E06)
Shapes and Colors (S02E05)
další epizody (6)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
Our Town, Our Law (S01E03)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Showdown (E03)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
The Exterminator (S01E03)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace