foto

Immy Schell

  • nar. 11.2.1935
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 14.8.1992 (57 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bingo
Falsche Spuren (TV film)
Lex Minister
1987 Second Victory, The
1986 Totenreich, Das (TV film)
1983 Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
1982 Erbin, Die (TV film)
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1966 Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
Große Liebe (TV film)
1963 Barras heute
1959 HD-Soldat Läppli
1958 Nachtschwester Ingeborg

TV seriály

1990 Roda Roda (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace