foto

Louison Roblin

  • nar. 28.4.1937 (82 let)
    Champlitte, Haute-Savoie, Rhône-Alpes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Un jour mon père viendra
2006 Comment lui dire (TV film)
2001 Fantômes de Louba, Les
2000 Le battement d'ailes du papillon
1999 Le créateur
Pas de scandale
1998 Astres, Les
1997 Rien que des grandes personnes
Sapho (TV film)
1996 L'amerloque (TV film)
1994 Petits arrangements avec les morts
1990 Goutte d'or, La (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1985 Les nanas
1982 L'honneur de Barberine (TV film)
1981 San-Antonio ne pense qu'à ça
1980 Colline (TV film)
Inspektor Popleta
1979 La petite Fadette (TV film)
West Indies
1978 Posádka (TV film)
1977 Comme la lune
La Fille d'Amérique
1976 François le Champi (TV film)
1975 Les galettes de Pont-Aven
Les renards (TV film)
Pluie sur la dune, La (TV film)
1974 Impossible... pas français
Letní hosté
1973 Masque aux yeux d'or, Le (TV film)
Není kouře bez ohně
1972 Les dossiers de Me Robineau: Les disparus de Senlis (TV film)
Talleyrand ou Le sphinx incompris (TV film)
Une brune aux yeux bleus (TV film)
1971 Bottes de sept lieues, Les (TV film)
La Possédée (TV film)
1968 Béru et ces dames
Sbohem, Berto!
1967 Grand bidule, Le
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
1962 Chien, Le (TV film)
Conduite à gauche
1961 Paříž patří nám
1960 Hezké holky
1959 Angélica... a... a (TV film)
1958 Chatte, La
1955 Husaři
1952 L'amour, Madame
1949 Zone frontière

TV seriály

2002 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Goût de la vie (S05E03)
Des invités encombrants (S05E01)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Parents disjonctent (S01E01)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Mala de Cartão, A (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Secret des dieux, Le (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)
1972 Malle de Hambourg, La (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Illusions perdues (TV seriál)
1965 Les complices de l'aube (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace