foto

Sarah Jeffery

  • nar. 3.4.1996 (22 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daphne & Velma
2016 Jdi svou cestou
2015 Across the Line
Následníci (TV film)
2013 Aliens in the House (TV film)

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (13)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (E09)
Bug A Boo (E08)
Out of Scythe (E07)
další epizody (9)
Špinaví poldové (TV seriál)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
Straight Through The Heart (S03E07)
další epizody (7)
Akta X (TV seriál)
Ghouli (S11E05)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
další epizody (13)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
další epizody (13)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (6)
Následníci: Kouzelný svět (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)

Dokumentární

2015 Descendants: Set It Off! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace