foto

Valérie Stroh

  • nar. 11.8.1958 (61 let)
    Štrasburk, Bas-Rhin, Alsace, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le Coeur des hommes 3
Les limites
2012 Ma première fois
2008 Smrt na ostrově (TV film)
Stella
2007 Mužská srdce 2
2006 Kouzelné dobrodružství
Vize
2002 Chignon d'Olga, Le
Chut! (TV film)
Mille millièmes, fantaisie immobilière
Voyage organisé, Le (TV film)
2000 Marie-Line
Zmatené vztahy
1995 L'année Juliette
1993 Nalezenec Justininen, boží levoboček
1992 Promenades d'été
1991 Un homme et deux femmes
1988 Křtiny
1987 Homme qui n'était pas là, L'
1985 Mystère Alexina, Le
1984 Femmes de personne
1983 Život je román
1972 Liza
Talleyrand ou Le sphinx incompris (TV film)
1970 Lancelot du lac (TV film)
1969 L'ours et la poupée

TV seriály

2018 La Stagiaire (TV seriál)
Disparues (S03E01)
2017 La Stagiaire (TV seriál)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
Guet-apens (S02E03)
další epizody (5)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Mort en héritage (S07E04)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)

Dokumentární

2018 Skutečná hra o trůny (TV seriál)
Tři Jindřichové ‒ 1584-1594 (S02E06)
Bratři na kordy - 1575-1584 (S02E05)
Krvavá svatba - 1567-1574 (S02E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Vize
1991 Un homme et deux femmes

Režijní filmografie

Filmy

1991 Un homme et deux femmes

Dokumentární

2010 Le Plus beau métier du monde (TV film)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky