foto

René Alié

  • nar. 3.9.1902
    Toulouse, Haute Garonne, Midi-Pyrénées, Francie
  • zem. 26.12.1992 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1979 Úspěšný společník
1974 Président Faust (TV film)
1973 Následník
1972 Le temps d'un été (TV film)
Talleyrand ou Le sphinx incompris (TV film)
1969 Co nutí krokodýly utíkat?
1966 Caïd de Champignol, Le
1963 A cause, à cause d'une femme
1960 Il suffit d'aimer
Le Caïd
1959 Tulák Archimedes
Tête contre les murs, La
1957 Charmants garçons
1956 Je reviendrai à Kandara
1955 Když je v Paříži noc
1952 Amants maudits, Les
1951 Chéri de sa concierge, Le
Les Deux Monsieur de Madame
Min vän Oscar
Mon phoque et elles
1950 Atomique Monsieur Placido, L'
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Scandale aux Champs-Élysées
1948 Jo-la-Romance
1947 Le Bataillon du ciel
Route sans issue
1946 120, rue de la Gare
Capitan, Le
1945 Insaisissable Frédéric, L'
1944 Na rohu vás čeká dobrodružství
1943 Adrien
Après l'orage
Arlette et l'amour
Escalier sans fin, L'
Soleil a toujours raison, Le
1940 Menaces
Moulin Rouge
1939 Berlingot et Cie
Berlingot et compagnie
1938 Hotel du Nord
Monsieur de 5 heures, Le
Orage
Prisons de femmes
Ultimatum
1937 Král sportu
1936 Poule sur un mur, Une

TV seriály

1980 Dobytí nebe (TV seriál)
1978 Gaston Phébus (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1972 Pont dormant (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)
Les habits noirs (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Beaux yeux d'Agatha, Les (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace