foto

Maz Jobrani

  • nar. 26.2.1972 (46 let)
    Tehran, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Back to School Just for Laughs (TV film)
Simple Wedding
2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
2015 Následníci (TV film)
2014 Shirin in Love
Sunken City
2013 Hříšná cesta do ráje
2012 Noc v letadle
2011 David
2006 Moonpie
2005 Tlumočnice
2004 Přes noc třicítkou
2003 Zrádné vzpomínky
2002 Brouk
Další hroznej pátek
Maryam
Na křídlech vážky
Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2001 Areola, The (TV film)
The Medicine Show

TV seriály

2018 Superior Donuts (TV seriál)
Donut Day Afternoon (S02E21)
Broken Art (S02E20)
The Icemen Cometh (S02E19)
další epizody (13)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
Electile Dysfunction (S02E08)
Homeless for the Holidays (S02E07)
Error of Admission (S02E06)
další epizody (21)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Track (S01E09)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
The Imposter (E12)
Shameless (TV seriál)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2011 Man Up (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
Západní křídlo (TV seriál)
The Stormy Present (S05E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Caviar Emptor (S14E23)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Rabbit (S06E07)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2018 Make Me Laugh
2017 Funny: The Documentary
Maz Jobrani: Immigrant (TV film)
2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
2015 Descendants: Set It Off! (TV film)
Maz Jobrani: I'm Not a Terrorist, But I've Played One on TV (TV film)
2010 Just Like Us
2009 Maz Jobrani: Brown & Friendly (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Filmnut (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
The Fabulous Picture Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero

Dokumentární

2017 Maz Jobrani: Immigrant (TV film)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace