foto

Ronald Seboth

  • nar. 1955
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2008 Místo činu: Žula (TV film)
2005 Kampl (TV film)
Margarete Steiff (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
1995 Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
1981 Tarabas (TV film)

TV seriály

2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Der neue Bürgermeister (E06)
Bauxi (E05)
Der Überfall (E04)
další epizody (4)
2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Preis (S03E07)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Menschenjagd (S01E05)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Ultimatum (S01E02)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky