foto

Peter Faerber

  • nar. 1.7.1953 (67 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Curling für Eisenstadt (TV film)
2017 Die Freibadclique (TV film)
2013 Klan Wagnerů (TV film)
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
Kukaččí hnízdo
2010 Případ Andropov (TV film)
Super plán (TV film)
2008 Vražedná stěna
2007 Die Geschworene (TV film)
Královna růží (TV film)
Midsummer Madness
No Bikini
2006 Karo a Pán Bůh
Temná minulost (TV film)
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
Tunel smrti (TV film)
2004 Würstelstand
2002 Taxi für eine Leiche
2001 Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
Vzpoura (TV film)
Černá vdova
2000 Polt muss weinen (TV film)
1998 Drei Herren
Liselotte (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1994 Im Schatten des Führers
Saubere Aktien (TV film)
1993 Schöndorf muß sauber bleiben
1991 Patient aus Leidenschaft
1989 Weiningers Nacht
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Sternberg - Shooting Star
1987 Rosa und Rosalind (TV film)
Rätsel der Sandbank, Das (TV film)

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Jausengegner (E03)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Eishochzeit (S05E06)
Soko Vídeň (TV seriál)
Und raus bist du (S10E03)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Die Lottosieger (TV seriál)
Reif fürs Landleben? (S03E10)
Kein Geständnis machen? (S03E07)
Madam Butterfly & Mrs. Robinson? (S03E06)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Jonas Wultz (S04E04)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Blutsbande (S03E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S06E01)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Hochzeitstag (S01E01)
Post Mortem (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mordgesellen (S03E08)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Schweinemörder (S02E05)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Diagnose (S03E09)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Heilquelle (S01E20)
Scheidungen (S01E19)
Totenruhe (S01E16)
další epizody (10)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
Komisař Rex (TV seriál)
Závěť (S05E10)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolportage (S01E333)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Stahlwalzer (S01E281)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Fünf Minuten bis zur Ewigkeit (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der letzte Mord (S01E199)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
Der Leihopa (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)

Dokumentární

2020 Hon na Escobarovy hrochy (TV film) - vyp.
Wien 1918 - Tagebücher des Umbruchs (TV film)
2018 Vánoce v divoké přírodě (TV film) - vyp.
2017 Arnold Schwarzenegger - Vom Steirerbub zum Superstar (TV film) - vyp.
2016 Zrození ke svobodě (TV film) - vyp.
2015 Nebeská řeka (TV film) - vyp.
2014 Návrat lvího krále (TV film) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál) - herec, vyp.
2012 Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
Universum: Wüstenschiffe - Von Kamelen und Menschen (TV film)
Ve stopách Šerpů (TV film) - vyp.
2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál) - herec, vyp.
2008 Balkan Express (TV seriál) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - herec, vyp.
2006 Different Ways - vyp.
2002 Top Secret: Wasser - Auf der Spur eines unerklärlichen Phänomens (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2011 Wir Staatskünstler (TV pořad)
2006 Ganz schön wild - Der Tiergarten Schönbrunn (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky