foto

Gérard Majax

  • nar. 28.4.1943 (76 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Inconnue de la départementale (TV film)
1975 Náhradník
1973 Le machin (TV film)

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace