foto

Gérard Dournel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Cognacq-Jay (TV film)
1985 Année terrible, L' (TV film)
1984 Scénario défendu, Le (TV film)
Île de la jeune fille bleue, L' (TV film)
1982 Fou du viaduc, Le (TV film)
L'honneur de Barberine (TV film)
Le sage de Sauvenat (TV film)
1980 C'est pas Dieu possible (TV film)
Girls
1978 Grands procès témoins de leur temps: Le pain et le vin, Les (TV film)
Judith Therpauve
Páni ouřadové (TV film)
Robert Macaire (TV film)
1976 Dobrák a zlí lidé
1975 L'ortie (TV film)
Le chat et la souris
Nenapravitelný
1974 Beau-François (TV film)
Madame Baptiste (TV film)
Mariage
À vos souhaits... la mort (TV film)
1973 Histoire d'une fille de ferme (TV film)
Le machin (TV film)
Masque aux yeux d'or, Le (TV film)
Není kouře bez ohně
1972 Irma la Douce (TV film)
1969 Le mas Théotime (TV film)
Léonce et Léna (TV film)
Sainte Jeanne (TV film)
1968 Cinq jours d'automne (TV film)
1966 Sacrés fantômes (TV film)
1965 Gaspard des montagnes (TV film)
L'accusateur public (TV film)
1956 Le Toubib, médecin du gang

TV seriály

2000 Žena zákona (TV seriál)
Mort clinique (S05E03)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1989 Maria Vandamme (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Černá ovce (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Papa Poule (TV seriál)
1978 Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Désiré Lafarge (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1969 Jacquou le croquant (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Une fille du régent (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky