foto

Georges Lucas

  • nar. 3.3.1927 (93 let)
    Bogota, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 La Candide Madame Duff
1998 Robin des mers
Vidange
1997 Alliance cherche doigt
1994 Dobrou noc
1993 Mari de Léon, Le
1988 Une nuit à l'Assemblée Nationale
1987 La Revanche des mortes vivantes
Oreilles entre les dents, Les
Zázrakem uzdravený
1986 Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
Machine à découdre, La
1985 Pactole, Le
Vive le fric
1983 Béruchet dit la Boulie
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Crime d'amour, Le
Litan
1981 Les Bidasses aux grandes manoeuvres
Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1980 Femme enfant, La
Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
La Nuit de la mort !
1979 Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
Piège à cons, Le
1976 Pays bleu, Le
1975 Rudý Ibis
1974 Julie Charles (TV film)
Ombre d'une chance, L'
Rubáš nemá žádné kapsy
Voyage en Grande Tartarie
1973 Insolent, L'
Le machin (TV film)
Monde était plein de couleurs, Le
1972 Chut!
Liberté surveillée (TV film)
1970 Les amours particulières
Un condé
1969 Eaux mêlées, Les (TV film)
Le vol du Goéland (TV film)

TV seriály

1981 Histoires extraordinaires (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1972 Jeune homme vert, Le (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
Princesse du rail, La (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky