foto

Jérôme Savary

  • nar. 27.6.1942
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 4.3.2013 (70 let)
    Levallois-Perret, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 La périchole, la chanteuse et le dictateur (TV film)
1982 Bourgeois gentilhomme, Le
1975 Boucher, la star et l'orpheline, Le
Fille du garde-barrière, La
1973 Vie facile, La
1972 Ça va ça vient

TV seriály

1972 Midi Trente (TV seriál)

Dokumentární

2009 Années 70: La France se déshabille (TV film)
La traversée du désir
2007 Empreintes (TV seriál)
2004 Miradas 2 (TV seriál)
2001 Ombre et lumière (TV seriál)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Perichole (divadelní záznam)
1975 Boucher, la star et l'orpheline, Le
Fille du garde-barrière, La

TV seriály

1972 Full House (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1973 Vie facile, La

Host

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky