foto

Robert Rimbaud

  • nar. 23.11.1928
    Maintenon, Eure-et-Loir, Centre-Val de Loire, Francie
  • zem. 17.7.1995 (66 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Invité clandestin, L' (TV film)
1988 Argent, L' (TV film)
Peníze (TV film)
1986 Complexe du kangourou, Le
1985 Strictement personnel
1984 Fausses confidences, Les
Noční návštěva
Yalta (TV film)
1983 L'ange foudroyé (TV film)
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Adieu (TV film)
Ce fut un bel été (TV film)
1981 Conversations dans le Loir-et-Cher (TV film)
Dívka z Lotrinska
Plein sud
Vendredi ou la vie sauvage (TV film)
1979 Destin de Priscilla Davies, Le (TV film)
Le pull-over rouge
1978 En l'autre bord
Lulu (TV film)
Mitzi (TV film)
1977 Diabolo menthe
1976 Assassinat de Concino Concini (TV film)
Don César de Bazan (TV film)
Mysteres de Loudun, Les (TV film)
1975 Bérénice (TV film)
Le docteur noir (TV film)
1974 Tour d'écrou, Le (TV film)
Un jeune homme seul (TV film)
1973 Héloïse et Abélard (TV film)
Není kouře bez ohně
École des femmes, L' (TV film)
1972 Au théâtre ce soir: Un mari idéal (TV film)
Mauprat (TV film)
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film)
Papiers d'Aspern, Les (TV film)
1970 Teresa
1967 L'invention de Morel (TV film)

TV seriály

1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1991 Moglie nella cornice, La (TV seriál)
1990 Héritage oblige (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
M'as-tu-vu? (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Billet doux (TV seriál)
Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1983 Život Berliozův (TV seriál)
1982 Chef de famille, Le (TV seriál)
1980 L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
L'oeil de la nuit (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace