foto

Peter Smokler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Holding Patterns (TV film)
2008 Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2000 Last Real Cowboys, The
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1991 Ten kluk je postrach 2
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
Partners in Life (TV film)
1987 Severní pobřeží
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Scorned and Swindled (TV film)
1971 Punishment Park

TV seriály

2020 Broke (TV seriál)
Mom's Secret (E04)
Pilot (E01)
Mr. Iglesias (TV seriál)
Opravdové povolání (S02E01)
2019 Mr. Iglesias (TV seriál)
Děti, které necháváme za sebou (S01E01)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Squashes Their Beefs (S09E10)
The Gang Makes Lethal Weapon 6 (S09E09)
Flowers for Charlie (S09E08)
další epizody (8)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie a negativní hodnocení (S01E08)
další epizody (10)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Dines Out (S08E09)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The High School Reunion Part 2: The Gang's Revenge (S07E13)
The High School Reunion (S07E12)
Thunder Gun Express (S07E11)
další epizody (13)
2010 Warren the Ape (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Gives Birth (S06E12)
The Gang Gets Stranded in the Woods (S06E11)
Charlie Kelly: King of the Rats (S06E10)
další epizody (12)
2009 Outnumbered (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)
The Banquet (S01E05)
Boys' Club (S01E04)
další epizody (6)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Reignites the Rivalry (S05E12)
Mac and Charlie Write a Movie (S05E11)
The D.E.N.N.I.S. System (S05E10)
další epizody (12)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Nightman Cometh (S04E13)
The Gang Gets Extreme: Home Makeover Edition (S04E12)
The Gang Cracks the Liberty Bell (S04E11)
další epizody (13)
2007 Tinseltown (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Dances Their Asses Off (S03E15)
Bums: Making a Mess All Over the City (S03E14)
The Gang Gets Whacked: Part 2 (S03E13)
další epizody (15)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis and Dee Get a New Dad (S02E10)
Charlie Goes America All Over Everybody's Ass (S02E09)
The Gang Runs for Office (S02E08)
další epizody (10)
2005 Freddie (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Got Molested (S01E07)
The Gang Finds a Dead Guy (S01E06)
Gun Fever (S01E05)
další epizody (6)
Kancl (TV seriál)
Kancl (S01E01)
2002 George Lopez (TV seriál)
Who's Your Daddy? (S02E01)
Max's Big Adventure (S01E04)
Happy Birthdays (S01E03)
další epizody (5)
Hidden Hills (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Studio sport (TV seriál)
Quo Vadimus (S02E22)
La Forza Del Destino (S02E21)
Bells and a Siren (S02E20)
další epizody (13)
1999 Studio sport (TV seriál)
A Girl Named Pixley (S02E09)
The Reunion (S02E08)
Kyle Whitaker's Got Two Sacks (S02E07)
další epizody (21)
1998 Studio sport (TV seriál)
The Six Southern Gentlemen of Tennessee (S01E11)
The Quality of Mercy at 29K (S01E09)
Thespis (S01E08)
další epizody (9)
1995 If Not for You (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1981 Likely Stories, Vol. 1 (TV seriál)

Dokumentární

1989 Paula Abdul: Straight Up
1982 Americké vraždy
1971 Celebration at Big Sur
Hendrix at Berkeley

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1987 Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1983 Still the Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky