foto

Peter Smokler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Holding Patterns (TV film)
2008 Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2000 Last Real Cowboys, The
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1991 Ten kluk je postrach 2
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
Partners in Life (TV film)
1987 Severní pobřeží
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Scorned and Swindled (TV film)
1971 Punishment Park

TV seriály

2016 Kevin si počká (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Charlie Gets Romantic (S01E10)
Charlie's Dad Visits (S01E09)
Charlie Outs a Patient (S01E08)
další epizody (10)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
2010 Warren the Ape (TV seriál)
2009 Outnumbered (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)
The Banquet (S01E05)
Boys' Club (S01E04)
další epizody (6)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2007 Tinseltown (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Got Molested (S01E07)
The Gang Finds a Dead Guy (S01E06)
Gun Fever (S01E05)
další epizody (6)
Kancl (TV seriál)
Kancl (S01E01)
2002 George Lopez (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1995 If Not for You (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1981 Likely Stories, Vol. 1 (TV seriál)

Dokumentární

1989 Paula Abdul: Straight Up
1982 Americké vraždy
1971 Celebration at Big Sur
Jimi Plays Berkeley

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1987 Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1983 Still the Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace