foto

Jacques Alric

  • nar. 15.11.1929
    Courbevoie, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 4.9.2013 (83 let)
    Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 La laïque (TV film)
1995 Chůva jako žádná jiná (TV film)
1990 Le grand ruban (Truck)
Muž uvnitř
Un jeu d'enfant
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (TV film)
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
1983 Coup de foudre
1982 Fou du viaduc, Le (TV film)
Lénine (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Dívka z Lotrinska
1980 Au feu le préfet (TV film)
Au théâtre ce soir: Tchao (TV film)
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
1979 Maréchale d'Ancre, La (TV film)
Pierrette (TV film)
Tendrement vache
1978 Temps d'une république: Le chien de Munich, Le (TV film)
1977 C'est arrivé à Paris (TV film)
Dům těch druhých (TV film)
Zvíře
1976 Folle de Chaillot, La (TV film)
Junge Freud, Der (TV film)
1975 Ingenua, L'
L'Ingénu (TV film)
L'indice de la quinzaine
Rage au poing, La
1974 Auberge de l'abîme, L' (TV film)
Edith Piafová
Julie Charles (TV film)
Mrak v zubech
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
Vlak
Šakal
1972 Portrait: Pouchkine (TV film)
Quelque part quelqu'un
1971 Heure éblouissante, L' (TV film)
Soldat et la sorcière, Le (TV film)
1969 Eaux mêlées, Les (TV film)
1968 Bas-fonds, Les (TV film)
Sarn (TV film)
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
Bonne peinture, La (TV film)
Une aventure de Sherlock Holmes (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
Il faut que je tue Monsieur Rumann (TV film)
Palpitations (TV film)
Théâtre de la jeunesse: La clé des coeurs, Le (TV film)

TV seriály

1996 Refuge, Le (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Le R.I.F. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Pif a Herkules (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Sun Also Rises, The (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Dickie-roi (TV seriál)
Goldene Zeiten (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1974 Homme au contrat, L' (TV seriál)
1973 Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
1972 Slavné útěky (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1966 Le trompette de la Bérésina (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace