foto

Jack Berard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Zlatá réva (TV film)
1991 La femme des autres (TV film)
1987 Bolest lásky
1983 C'est facile et ça peut rapporter... 20 ans
1982 Prachy v prachu
1981 Adieu ma chérie (TV film)
1980 1947: La première crise de la IVº république (TV film)
Des vertes et des pas mûres (TV film)
L'âge bête (TV film)
Légitime défense (TV film)
1978 Robert Macaire (TV film)
1977 Histoire d'une salamandre (TV film)
Madame Claude
Marche pas sur mes lacets
1976 Celui qui ne te ressemble pas (TV film)
Dobrák a zlí lidé
Milliardaire, Le (TV film)
1975 Le chat et la souris
Láska a smrt
Salavin (TV film)
1974 ...et mourir de désir
Bonzesse, La
Gueule de l'emploi, La
La voleuse de Londres (TV film)
Mort au jury (TV film)
Paul and Michelle
1973 Běží, běží po předměstí
Případ Dominici
Číňané v Paříži
1972 Sex-shop
1968 Tetovaný
1966 Grand restaurant pana Septima
Les affaires sont les affaires (TV film)
Pod africkým sluncem
1963 Meč a váhy
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin

TV seriály

1989 Le masque (TV seriál)
1982 Maupas, Les (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Papa Poule (TV seriál)
Susi (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
De mémoire d'homme (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
Homme sans visage, L' (TV seriál)
Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
Härte 10 (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace