foto

Anny Romand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Yasmine
2010 Pieds nus sur les limaces
2008 Natvrdo (TV film)
2007 Tajný ctitel (TV film)
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
2002 Jean Moulin (TV film)
2001 Juliette: Service(s) compris (TV film)
2000 Beauté fatale (TV film)
1999 Juliette (TV film)
Passé-composé (TV film)
1998 Divokost v srdci
La lettre
Un mois de réflexion (TV film)
Únos v Casablance (TV film)
1997 Direct
Empire du taureau, L' (TV film)
Enfant perdu, L' (TV film)
1996 Court toujours: L'inconnu (TV film)
1995 Coeur étincelant, Le (TV film)
Le fils de Paul (TV film)
Mondaine: La muse de Bruxelles, La (TV film)
Návod na nevěru
R.I.F.: Cécile, Le (TV film)
1994 Quand j'avais 5 ans je m'ai tué
1993 Bohužel pro mě
Catherine Courage (TV film)
1990 Sladká pomsta
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
Mon cher sujet
1985 Blanche a Marie
Le Soulier de satin
1984 Scénario défendu, Le (TV film)
1983 Na příkaz krále (TV film)
Île bleue, L' (TV film)
1981 Diva
Le bouffon (TV film)
1980 Mandarin, Le (TV film)

TV seriály

2010 Profil zločinu (TV seriál)
L'âge sombre (S02E09)
2002 Malone (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Son et lumière (S05E02)
1999 25° South (TV seriál)
1998 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Mémoire blanche (S04E02)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
Refuge, Le (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Héritage oblige (TV seriál)
S.O.S. disparus (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Un privé au soleil (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Carte de presse (TV seriál)
1984 Einstein (TV seriál)
Un seul être vous manque (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1979 Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
1975 Les peupliers de la Prétentaine (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Un grain de beauté

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky