foto

Evelyne Dress

  • nar. 1.8.1947 (73 let)
    Lyon, Rhône, Rhône-Alpes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Lásky bez lásky
1988 Sólo pro Marii (TV film)
1987 Samotář
1985 Vive le fric
1983 La couleur de l'abîme (TV film)
Sarah
1982 Le féminin pluriel (TV film)
Noc ve Varennes
1981 Gaston Lapouge (TV film)
La Flambeuse
Putain d'histoire d'amour
Vosička
1980 La Petite sirène
Surmâle, Le (TV film)
1979 Divorcement, Le
1978 Lamento
1977 Madame Claude
1974 Taxi de nuit (TV film)
1973 Le désir et la volupté
Le gang des otages
1972 Beau masque
Fusil chargé
1971 L'alliance
1970 Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
1969 Hibernatus

TV seriály

1989 Nick chasseur de têtes (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Instit, L' (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Bonjour Paris (TV seriál)
1973 Provocateur, Le (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1984 Bastille
1976 Svátek divočiny

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Lásky bez lásky

Host

TV pořady

1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky