foto

Yasmine Aker

  • nar. Dubaj, Spojené arabské emiráty
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 200 Hours
2015 Ant-Lion
CSI: Immortality
Out of Ashes
2014 Divergence
2011 I Choose Chaos
Joshua Tree
2010 Turn the Beat Around (TV film)

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Do No Harm (S04E03)
Chirurgové (TV seriál)
Danger Zone (S14E05)
2016 The 100 (TV seriál)
Thirteen (S03E07)
2015 Agent Carter (TV seriál)
2009 Zakázané metody (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace