foto

Amy Forsyth

  • nar. 6.8.1995 (24 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stucco
We Summon the Darkness
2018 Beautiful Boy
Hell Fest: Park hrůzy
2015 Kingmakers (TV film)
Lead with Your Heart (TV film)
The Music in Me (TV film)
Vánoční horor
2013 Torment

TV seriály

2018 Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (10)
Robot Chicken (TV seriál)
We Don't See Much of That in 1940s America (S09E08)
2017 Channel Zero (TV seriál)
Piece by Piece (S02E06)
The Damage (S02E05)
The Exit (S02E04)
další epizody (6)
2016 The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (10)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
When Twilight Dims the Sky Above (S03E10)
další epizody (7)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
Doll Parts (S02E11)
Království (TV seriál)
Oběť (S01E10)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Faces (S02E04)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky