foto

Heinz Engelmann

  • nar. 14.1.1911
    Berlín, Německá říše
  • zem. 26.9.1996 (85 let)
    Tutzing, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Ein Mord am Lietzensee (TV film)
1971 Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
1970 Der Fall Sorge (TV film)
Peenemünde (TV film)
Sexbombe mit Tick (TV film)
1969 More
1968 Stahlnetz - Ein Toter zuviel (TV film)
1967 Flucht über die Ostsee (TV film)
Hugenberg - Gegen die Republik (TV film)
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
Keine Leiche ohne Lily (TV film)
1966 4 Schlüssel
Chladnokrevně předložený účet
Der schwarze Freitag (TV film)
1965 Die Katze im Sack (TV film)
Unsterblichkeit mit Marschmusik (TV film)
Vražedné pouzdro na housle
1964 Agguato sul grande fiume
Das siebente Opfer
Stahlnetz - Rehe (TV film)
1962 Hostinec na Temži
Stahlnetz - In jeder Stadt... (TV film)
Stahlnetz - Spur 211 (TV film)
Zwischen Schanghai und St. Pauli
1961 Stahlnetz - In der Nacht zum Dienstag... (TV film)
1960 Der Satan lockt mit Liebe
Die Gaunerkomödie (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti
Stahlnetz - E... 605 (TV film)
Wenn die Heide blüht
1959 Stahlnetz - Aktenzeichen: Welcker u.a. - wegen Mordes (TV film)
1958 U47 - Kapitänleutnant Prien
1957 Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
Žraloci a malé ryby
1956 Heidemelodie
Jäger vom Roteck, Der
1955 Der Schmied von St. Bartholomae
Ein Mann vergißt die Liebe
1954 Drei vom Varieté
Ännchen von Tharau
1952 La fille au fouet
Stopa vede do Berlína
1951 Die Frauen des Herrn S.
Die Martinsklause
Grenzstation 58
1950 Das Geheimnis des Hohen Falken
Hafenmelodie
Seitensprünge im Schnee
1949 Derby
1948 Blockierte Signale
1942 Das große Spiel
1941 Am Abend auf der Heide
U-Boote westwärts!
1940 Slečna sekretářka
1939 D III 38
Drei Unteroffiziere
Kongo-Express
1938 Pour le Mérite
Zwei Frauen

TV seriály

1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Drei Partner (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1969 Junger Herr auf altem Hof (TV seriál)
1968 Anker auf und Leinen los! (TV seriál)
Drei Frauen im Haus (TV seriál)
1966 Förster Horn (TV seriál)
Ulrich und Ulrike (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2004 René Deltgen - Der sanfte Rebell (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1974 Die Montagsmaler (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky