foto

Štefan Bohunický

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1993 Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
1989 Nočný spev (TV film)
1988 Angličtina (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
1987 Vizitka (TV film)
1984 Keď jubilant plače (TV film)
1983 Chrobák v hlave (TV film)
Saša (TV film)
1982 Obyčajný príbeh (TV film)
Špina za nechtami (TV film)

TV seriály

1985 To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)

Dokumentární

1978 Škola pre šéfov (TV film)

TV pořady

1999 Soirée z Mlynskej doliny (TV pořad)
1986 Dnes už viem (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Modrý Jonatán (TV film)

Dokumentární

2003 Vtáčia kriminalita
1994 Smeti - nechcené deti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace