foto

Jiří Červík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1993 Pozemský nepokoj
1991 Variácie slávy (TV film)
1989 Právo na minulosť
1988 Mikola a Mikolko
1987 O živé vodě (TV film)
1986 Akcia Edelstein
1983 Mŕtvi učia živých
1982 Predčasné leto
Sůl nad zlato
1981 Noční jezdci
Otec
1980 Demokrati
Živá voda
1979 Blízke diaľavy
Cnostný Metod
Prerušená hra
Smrť šitá na mieru
1978 Dievča z jazera
1977 Bludička
Súkromná vojna
Štipku soli (TV film)
1976 Krátký život
Rozdelení
Stroskotanie Danubia (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
1974 Cesta ženy
1973 Deň slnovratu
Hriech Kataríny Padychovej
Srdce na lane
1972 Človek na moste
Krčmársky král' (TV film)
1971 Orlie pierko
Páni sa zabávajú
Zlozor
1970 Medená veža
Rekviem za rytierov
1969 Bašta (TV film)
Láska neláskavá
Od štvrtka do zmŕtvychvstania (TV film)
Slávnosť v botanickej záhrade
1968 Stopy na Sitne
Ťažký deň (TV film)
Výšiny (TV film)
1967 Volanie démonov
Vreckári
1966 Jeden deň pre starú paniu
Koliesko
Vrah zo záhrobia
1965 Perlový náhrdelník
Smrť prichádza v daždi
Šerif za mrežami
1963 Kto si bez viny
1962 Slunce v síti
1959 Dom na rázcestí
Skaly a ľudia
1957 Bomba
1956 Posledná bosorka
1955 Rudá záře nad Kladnem
1950 Malý partyzán
1942 Karel a já

TV seriály

1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Nová zmluva (E04)
Fatamorgána (E03)
další epizody (4)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (8)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)
1969 Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace