foto

Jiří Zelenka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Generálka Jeho Veličenstva (TV film)
1994 Zapomenuté tváře (TV film)
1993 In flagranti (TV film)
Kadeř královny Bereniké (TV film)
Navštívení (TV film)
1992 Královský život otroka (TV film)
Šplhající profesor (TV film)
1991 Kučírek versus Kučírek (TV film)
Láska zlatnice Leonetty (TV film)
Oko za oko (TV film)
Opouštět Petrohrad (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
Růže z Bertramky (TV film)
Společenská hra (TV film)
Svědkyně (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
Zálety koňského handlíře (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
Volavka (TV film)
1987 Španělé v Praze (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Lokis (TV film)
Území strachu (TV film)
1983 Cizí lidé (TV film)
Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1981 Po rozvodu (TV film)
Pueblo (TV film)
Sobota odpoledne, počátek léta (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Oddělení zvláštní péče (TV film)
Vzorná tchyně (TV film)
Xena (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
Muž s puškou (TV film)
Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
Řekni mi to beze slov (TV film)
1978 Báječní milenci potřebují čas (TV film)
Králova žena (TV film)
Pracka v láhvi (TV film)
Vondráčkovo pozdní odpoledne (TV film)
1977 Co je platno kárat, co je platno kázat (TV film)
Já zůstanu věrný (TV film)
1976 Dveře (TV film)
Povídky Svatopluka Čecha (TV film)
Střílej oběma rukama (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
Rytíř (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Jak přijít o život (TV film)
Královské usínání (TV film)
Králův kalich (TV film)
1973 Bratranec Pons (TV film)
Dítě (TV film)
Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Muž v osidlech (TV film)
1972 Cestující se připraví k odletu (TV film)
1971 Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
1969 Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
Revue pro následníka trůnu (TV film)
1963 Etuda pro kontrabas (TV film)

TV seriály

1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1995 Z hříček o královnách (TV seriál)
Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský) (E06)
Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský) (E04)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Nevěra po císařsku (útržek římský) (E02)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
Radost (E07)
Pokora (E06)
Lítost (E05)
další epizody (7)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Rozchod (E10)
Křížové tažení (E09)
další epizody (11)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Šakalí léta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky