foto

Jiří Zelenka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Generálka Jeho Veličenstva (TV film)
1994 Zapomenuté tváře (TV film)
1993 In flagranti (TV film)
Kadeř královny Bereniké (TV film)
Navštívení (TV film)
1992 Šplhající profesor (TV film)
1991 Láska zlatnice Leonetty (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
Společenská hra (TV film)
Svědkyně (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
Zálety koňského handlíře (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
1987 Španělé v Praze (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Lokis (TV film)
Území strachu (TV film)
1983 Cizí lidé (TV film)
Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1981 Po rozvodu (TV film)
Pueblo (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Muž s puškou (TV film)
Oddělení zvláštní péče (TV film)
Vzorná tchyně (TV film)
Xena (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
Řekni mi to beze slov (TV film)
1978 Králova žena (TV film)
Pracka v láhvi (TV film)
Vondráčkovo pozdní odpoledne (TV film)
1976 Dveře (TV film)
Střílej oběma rukama (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
Rytíř (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Jak přijít o život (TV film)
Královské usínání (TV film)
Králův kalich (TV film)
1973 Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Muž v osidlech (TV film)
1972 Cestující se připraví k odletu (TV film)
1971 Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
1969 Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova (TV film)
Revue pro následníka trůnu (TV film)

TV seriály

1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1995 Z hříček o královnách (TV seriál)
Záskok pro Sissi (útržek rakousko-uherský) (E06)
Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský) (E04)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Nevěra po císařsku (útržek římský) (E02)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
Radost (E07)
Pokora (E06)
Lítost (E05)
další epizody (7)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Rozchod (E10)
Křížové tažení (E09)
další epizody (11)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace