foto

Adam Nordén

  • nar. 22.4.1971 (48 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Corvidae
2014 Sune i fjällen
Vina Lucie de B.
2013 Hur många kramar finns det i världen
Neplač pro mě
Sune på bilsemester
2012 Nejmilejší nepřítel
Sune i Grekland - all Inclusive
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
2009 Handlarz cudów
Zakázané ovoce
Zemřít je snadné
2008 Die Lüge (TV film)
Tanečnice
Vlk
2007 Dům bláznů
Linin deníček
2006 Varannan vecka
2005 Sex, naděje a láska
Zozo
2004 Bombaj volá
Ochránce
Přímý zásah
2003 Capricciosa
Iluze - film o vlaku
2002 Livet i 8 bitar
2001 Det polska korset (TV film)
Ensamrummet (TV film)
2000 Čarodějnice v rodině

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Ďáblův advokát (S06E04)
Stíny nad Stockholmem: Neúmyslná vražda (S06E03)
Stíny nad Stockholmem: Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Delhis vackraste händer (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Osudný den (S05E08)
Stíny nad Stockholmem: Vraždy na konci ulice (S05E07)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Geheimnisse (E10)
Stillleben (E09)
další epizody (11)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)
Sjukskriven (S02E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Vražda v nemocnici (S05E04)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v lese (S05E03)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - A Place in the Sun (E06)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
další epizody (6)
2011 Vasa 1628 (TV seriál)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Jokern (S01E12)
Blodsband (S01E11)
další epizody (7)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mastermind (S01E06)
Afrikanen (S01E05)
Mörkret (S01E04)
další epizody (6)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Annonsmannen (S02E06)
další epizody (7)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1994 Bella Block (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace