foto

Adam Nordén

  • nar. 22.4.1971 (49 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Jag kommer hem igen till jul
2017 Corvidae
2014 Sune i fjällen
Vina Lucie de B.
2013 Hur många kramar finns det i världen
Neplač pro mě
Sune på bilsemester
2012 Nejmilejší nepřítel
Odjuret (TV film)
Sune i Grekland - all Inclusive
2009 Handlarz cudów
Zakázané ovoce
Zemřít je snadné
2008 Die Lüge (TV film)
Tanečnice
Vlk
2007 Dům bláznů
Linin deníček
2006 Varannan vecka
2005 Sex, naděje a láska
Zozo
2004 Bombaj volá
Ochránce
Přímý zásah
2003 Capricciosa
Iluze - film o vlaku
2002 Livet i 8 bitar
2001 Det polska korset (TV film)
Ensamrummet (TV film)
2000 Čarodějnice v rodině
1999 Loveroy

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
další epizody (8)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Ďáblův advokát (S06E04)
Neúmyslná vražda (S06E03)
Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Delhis vackraste händer (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Geheimnisse (E10)
Stillleben (E09)
další epizody (11)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Sexy taneček (S02E10)
Malý Bruce (S02E09)
Obchod s drogami (S02E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
Smrt v lese (S05E03)
Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Místo na slunci (E06)
Lifetime (E05)
Rudý vlk (E04)
další epizody (6)
2011 Vasa 1628 (TV seriál)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2008 Kungamordet (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Jokern (S01E12)
Blodsband (S01E11)
další epizody (7)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Medicinmannen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mastermind (S01E06)
Afrikanen (S01E05)
Mörkret (S01E04)
další epizody (6)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Annonsmannen (S02E06)
další epizody (7)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)

Dokumentární

2013 Min stulna revolution

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky