foto

Richard Jeni

  • nar. 14.4.1957
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 10.3.2007 (49 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Chasing Robert
1997 Bláznivý týden (TV film)
Jak dobýt Hollywood...
Richard Jeni: A Good Catholic Boy (TV film)
1994 Maska
1992 Richard Jeni: Platypus Man (TV film)
1991 Richard Jeni: Crazy from the Heat (TV film)
1989 Richard Jeni: The Boy from New York City (TV film)
1988 Bird

TV seriály

2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Rejection (S02E01)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1989 Caroline's Comedy Hour (TV seriál)

Dokumentární

2005 Richard Jeni: A Big Steaming Pile of Me (TV film)
The Aristocrats
2002 Pet Star (TV seriál)
2001 Open Mic

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Richard Jeni: A Good Catholic Boy (TV film)
1992 Richard Jeni: Platypus Man (TV film)
1991 Richard Jeni: Crazy from the Heat (TV film)
1989 Richard Jeni: The Boy from New York City (TV film)

TV seriály

1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)

Dokumentární

2005 Richard Jeni: A Big Steaming Pile of Me (TV film)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Richard Jeni: Crazy from the Heat (TV film)

Host

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace