foto

Yves Dangerfield

  • nar. 1959
  • zem. 10.1.1992
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 Saint-Cyr - kniha
1986 La chambre d'ami - kniha
1980 La Petite sirène - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1991 Rue du Bac
1990 Lacenaire
Vincent & Theo
1989 L'enfant de l'hiver
Láska bez lítosti
Une table pour six (TV film)
1988 Elvire-Jouvet 40 (TV film)
Enfance de l'art, L'
1985 Mistři gagu
1981 Bahut va craquer, Le
Randonnée, La (TV film)
1980 Comme le temps passe (TV film)
1977 Jean de La Fontaine (TV film)
1976 Mal partis, Les

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Secret d'Elissa Rhaïs, Le (TV film)
1991 Rue du Bac
1989 Une table pour six (TV film)
1988 Enfance de l'art, L'
1982 Jocondes, Les

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace