foto

Cesar De León

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Concrete Kids
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2010 Homewrecker
2009 Black Site
Salud
2008 New Yorku, miluji Tě!
2005 Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2003 Pasaporte rojo
2001 Prison Song
1999 Bobby G. Can't Swim

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Escorpión/Dzec (S01E02)
Get Shorty (TV seriál)
Pest Control (S02E02)
2014 The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)
1999 Oz (TV seriál)
The Truth and Nothing But... (S03E01)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Salud

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Salud

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace