foto

Cesar De León

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Apokalypsa v Los Angeles
2010 Homewrecker
2009 Black Site
Salud
2008 New Yorku, miluji Tě!
2005 Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2003 Pasaporte rojo
2001 Prison Song
1999 Bobby G. Can't Swim

TV seriály

2014 The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
1999 Oz (TV seriál)
The Truth and Nothing But... (S03E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Salud

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Salud

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace