foto

Giovanni Lopes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Exit
2018 Live
2014 The After (TV film)
2013 Crosstown
2011 Cowboys & Indians
2007 Na jih od Pico
2006 The Substance of Things Hoped For
2005 3some
2004 The Legend of Diablo
The Seat Filler

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vidět neviděné (S15E20)
2017 Colony (TV seriál)
Somewhere Out There (S02E02)
Eleven.Thirteen (S02E01)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Gang Related (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fatal (S09E22)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Shelter of the Beast (S02E03)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Echo (S01E01)
Dexter (TV seriál)
Drsný Harry (S04E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Flesh & Blood (S04E17)
2007 Tráva (TV seriál)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
The Brick Dance (S03E03)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Dětská skládačka (S13E07)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
Policejní odznak (TV seriál)
Hurt (S04E07)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky