foto

Joseph Patrick Kelly

  • nar. 26.2.1963 (56 let)
    Weymouth, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pearl Harbor
Taurus (TV film)
2000 60 sekund
Divoké kočky
Nebezpečná hloubka
Útěk v hlubinách
1999 Interceptors
1998 Armageddon
Nepřítel státu
1997 Con Air
1996 Skála

TV seriály

2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolání Hrdina (S15E15)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bezmoc (S14E08)
2012 Dr. House (TV seriál)
Zkouška odvahy (S08E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrtelně rychlé občerstvení (S13E02)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zrádná srdce (S12E02)
V temném domě (S11E22)
Zapnout, naladit, umřít (S11E16)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Žralok v bazénu (S11E02)
Polní myši (S10E18)
Kalhotkoví čmuchalové (S10E16)
další epizody (4)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rána jistoty (S10E04)
Práce šlechtí (S10E03)
Sedmé nebe (S09E23)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Warricka (S09E01)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zákon přitažlivosti (S07E15)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vyhaslý (S07E06)
Poslední věci (S06E24)
Piráti Třetí říše (S06E15)
2005 Just Legal (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
4x4 (S05E19)
Nutkání (S05E17)
další epizody (6)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)
Ztraceno v odpadu (S05E02)
Pokrevní linie (S04E23)
další epizody (6)
2003 Skin (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Čelní náraz (S03E17)
Zlatý důl (S03E16)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
Tvrdá pěst (S03E07)
Konflikt pravomocí (S02E22)
další epizody (5)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Komplexní hodnocení (S01E22)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
Slyšet ticho (S01E20)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace