foto

Dave Silva

  • nar. 12.7.1952 (67 let)
    Mission, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2013 Mobster
2012 C'mon Man
2011 The Terrys
2010 Fred: The Movie (TV film)
2008 Ranchero
2006 Killing on the Riviera, A
2005 Briar & Graves (TV film)
2000 Across the Line
1998 Shattered Illusions

TV seriály

2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Xaman-Ek (S02E02)
Future Man (TV seriál)
The Last Horchata (S02E08)
2015 Married (TV seriál)
Thanksgiving (S02E01)
2014 Married (TV seriál)
Uncool (S01E04)
Shameless (TV seriál)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
2011 Workaholics (TV seriál)
Dry Guys (S02E02)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky