foto

Jakob Verbruggen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Code 37
2004 10 jaar leuven kort

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Six Degrees of Freedom (S01E06)
2018 The Alienist (TV seriál)
Silver Smile (E03)
A Fruitful Partnership (E02)
The Boy on the Bridge (E01)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Men Against Fire (S03E05)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (5)
2014 The Bridge (TV seriál)
Quetzalcoatl (S02E12)
Goliath (S02E08)
2013 Ontspoord (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
další epizody (5)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Cordon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace