foto

Tecuja Watari

  • nar. 28.12.1941 (77 let)
    Hyogo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Akutô (TV film)
Shirarezaru Bakumatsu no Shishi: Yamada Akiyoshi Monogatari (TV film)
2009 Kekkon (TV film)
2008 Kokuchi Sezu (TV film)
Kôri no Hana (TV film)
2005 Gion bayashi (TV film)
Yamato - Loď smrti
2004 Lady Joker
2002 Šura no mure
2000 Nagasaki burabura buši
Ve spárech yakuzy
1998 Šigure no ki
1997 Júkai
1996 Waga kokoro no Ginga tecudó: Mijazawa Kendži monogatari
1993 Kin chan no Cinema Jack
1986 Tokei - Adieu l'hiver
1977 Hakunetsu Dead Heat
1976 Jakuza no hakaba: Kučinaši no hana
Zoku ningen kakumei
1975 Džingi no hakaba
Tókjówan endžó
1973 Blossom and the Sword, The
Gokiburi keidži
Hana to rjú: Seiunhen Aizóhen Dotóhen
Jinsei gekijô - Seishun aiyoku zankyohen
Ningen kakumei
Nora inu
The gokiburi
1972 Ken to hana
1971 Jomigaeru daiči
Otoko no sekai
Saraba okite
1970 Fudži sančó
Shinjuku outlaw: Buttobase
やくざの横顔
1969 Arai umi
Araši no júšatači
Bakuto mudžó
Burai barase!
Džigoku no hamondžó
Hanahiraku musumetači
Jadžú o kese
Jakuza bangaiči: Massacu
Jakuza wataridori: Akutókagjó
Šówa jakuza keizu: Nagasaki no kao
1968 Burai hidžó
Burai jori daikanbu
Dai kanbu
Daikanbu - burai
Higaši šinakai
Moeru tairiku
Otoko no okite
Á, himejuri no tó
だれの椅子?
1967 Hangjaku
Hi no ataru sakamiči
Hoši jo nageku na: Šóri no otoko
Jume wa joru hiraku
Kimi wa koibito
Kurenai no nagareboši
Moeru kumo
Sabita pendanto
1966 Ai to ši no kiroku
Aitakute aitakute
Akai glass
Anata no inoči
Araši o jobu otoko
Hone made aišite
Hoši to ore to de kimetanda
Tókjó nagaremono
Zoku Tokyo nagaremono - Umi wa makka na koi no iro
1965 Abare kišidó
Akai tanima no kettó
Kendžú mušuku: Dacugoku no blues
Nakaseru ze
Seišun no sabaki

TV seriály

2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
2011 Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2007 Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
2006 Kazoku: Tsuma no fuzai, otto no sonzai (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Jukunen Rikon (TV seriál)
2004 Otóto (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1999 Okoru Otoko, Warau Onna (TV seriál)
1998 Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1994 Masui (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1979 Seibu keisatsu (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Kacu Kaišú (TV seriál)
1972 Taijó ni hoero! (TV seriál)
1971 Dai Čúšingura (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kyôkô kikoku - wasure sarareta hanayome tachi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace