foto

Čieko Macubara

  • nar. 6.1.1945 (74 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Egao no mukó ni
Nagai Owakare
2018 Ečitecu monogatari: Wataši, kokjó no kaettekimašita
Kimi ga mata haširidasu toki
2017 Bokura no gohan wa ašita de matteru
2016 Anibásarí
Boku ga inoči wo itadaita mikkakan
Juzu no ha jurete
2015 Kagami no naka no egaotači
Mittsu no Machi no Monogatari (TV film)
2014 Icuka no, genkantači to,
Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
Kiiroi zô
2012 Totecheeta Chikicheeta
Wataši no miči: Waga inoči no tango
Wataši no odžisan
2011 Ikon ari (TV film)
Made in Japan: Kora!
Ogawa no hotori
2009 Ógonka: Hisureba hana, šisureba čó
2008 Gú gú datte neko de aru
2007 Kiiroi namida
2006 Curibaka nišši 17
Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
2004 Shinibana
2002 Ihara Taizô no taishoku sôsa nisshi 2: Mikkai onsen satsujin jiken (TV film)
Loutky
2001 Murudeka 17805
1997 Ai suru
Pieta
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
1989 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 10: Bara ó (TV film)
1985 Kaseifu wa mita! 3 (TV film)
1976 Ore no eranda onna
Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1971 Sannin no onna: joru no čó
Šówa zankjóden: Hoero karadžiši
1970 Džošigakuen: Warui asobi
Hikó šónen: Wakamono no toride
Sensó to ningen: Daiičibu – Unmei no džokjoku
1969 Ai suru ashita
Aisuru ašita
Bakuto mudžó
Burai barase!
Kjóka Recuden: Šúmei tobaku
Šikaku recuden
1968 Bonta no kekkon ya
Burai hidžó
Burai jori daikanbu
Burai: Hitokiri Goró
Dai kanbu
Daikanbu - burai
Moeru tairiku
Zansecu
1967 Júbue
Kimi wa koibito
New York Gaeri no Inakkappe
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen
Šičinin no jadžú
1966 Aitakute aitakute
Anata no inoči
Hone made aišite
Hoši no flamenco
Hoši to ore to de kimetanda
Kizu darake no tenshi
Kono niji no kieru toki ni mo
Namida ni naritai
Ore ni sawaru to abunaize
Seišun no otóri: Ai šite naite cuppašire
Tókjó nagaremono
Zoku Tokyo nagaremono - Umi wa makka na koi no iro
1965 Abare kišidó
Joake no uta
Kaitó X: Kubi no nai otoko
Kawači zoro: Abaredako
Kendžú burai: Nagaremono mure
Kendžú mušuku: Dacugoku no blues
Makao no rjú
Nageta daisu ga asu o jobu
Seišun no otóri
Čičibu Suikoden: Hissacuken
Širotori
1964 Dainihon kosodoro den
Gitá kakaeta hitori tabi
Hana to dotó
Kendžú zankoku monogatari
Nakama tachi
Oretači no či ga jurusanai
Tókai júkjóden
1963 Gakuen hiroba
Gendaikko
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Gozen reidži no šucugoku
Icudemo jume o
Kantó júkjóden
Kantó mušuku
Kawakkaze jarótači
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Kiriko no tango
Sasurai no toranpetto
Šakunecu no isu
1962 Bókjó no umi
Džigoku no joru wa makka da ze
Moeru minamidžúdžisei
Nikaidó Takuja Ginza Buraičó: Kaettekita senpúdži
Nukiuchi fûraibô
Sasurai
1961 Cuiseki
Daiheigen no otoko
Jadžú no mon
Kidó sósahan: Himicu kaiinšó

TV seriály

2017 Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Iyana Onna (TV seriál)
Kakuregiku (TV seriál)
2015 Liquid: Oni no Sake, Kiseki no Kura (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Kijoko Ranman (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2009 Ooka Echizen (TV seriál)
2007 My Fair Boy (TV seriál)
2005 Kegareta šita (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
2003 Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
Kôfuku no ôji (TV seriál)
2002 Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
1999 P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
Suzuran (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
Sa-shi-su-se-so!? (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
1983 Watashi wa makenai! Gan to tatakau shôjo (TV seriál)
1981 Himawari no uta (TV seriál)
1980 Akai shisen (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kunitori Monogatari (TV seriál)
Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1970 Džikan desu jo (TV seriál)
1969 Taifû to zakuro (TV seriál)
1967 Aicu to wataši (TV seriál)
Aru hi wataši wa (TV seriál)
1966 Ame no naka ni kiete (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace