foto

Philippe Madral

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Souviens-toi (TV film)
2012 Manipulations (TV film)
2010 Camus (TV film)
2007 L'Affaire Ben Barka (TV film)
2006 L'oncle de Russie (TV film)
2005 Láska na věky (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
Le pays des enfants perdus (TV film)
2003 Faux frères, vrais jumeaux (TV film)
Un amour en kit (TV film)
2002 L'enfant éternel (TV film)
2001 Charmant garçon
Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
2000 La Bascule à deux (TV film)
1999 Bascule, La (TV film)
1998 D'or et de safran (TV film)
Tokyo Eyes
1997 Mondaine: Maryline, La (TV film)
Papa est un mirage (TV film)
1996 Année du certif, L' (TV film)
Attends-moi (TV film)
Le neuvième jour (TV film)
1993 Chacun pour toi
1988 Un coeur de marbre (TV film)
1985 Génie du faux, Le (TV film)
1982 Guy de Maupassant
1979 Vie séparée, La (TV film)

TV seriály

2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Peut-être en automne (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky