foto

Claude Rio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Het paradijs (TV film)
1994 Priez pour nous
1990 Le congrès (TV film)
1981 Madame Sans-Gêne (TV film)
1980 Christa, folle de son sexe
1979 Budeme hubnout společně
1974 Au théâtre ce soir: La reine galante (TV film)
Au théâtre ce soir: Madame Sans-Gêne (TV film)
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1972 Frédéric II (TV film)

TV seriály

1991 Cas de divorce (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky