foto

Catherine Alcover

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Des Roses en Hiver (TV film)
2008 Jen proto, že jsme jiní
2002 On ne choisit pas sa famille (TV film)
1998 Moissons de l'océan, Les (TV film)
Vojákova dcera nepláče
1995 Le Nid tombé de l'oiseau (TV film)
1993 Haute tension - Adieu marin (TV film)
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1991 Báječné časy
Dernier lien, Le (TV film)
1990 L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
1989 Champagne Charlie (TV film)
Dva
1988 Pošlete housle
1987 Passager du Tassili, Le (TV film)
1986 Justice de flic
1985 Affaire Caillaux, L' (TV film)
Année terrible, L' (TV film)
Blessure
L'amour propre ne le reste jamais très longtemps
1984 Polar
1983 Démon dans l'île, Le
1982 Diplômés du dernier rang, Les
1981 Chanel Solitaire
Otčím
1980 Christa, folle de son sexe
1977 La grande frime
1976 Osudové ženy
1972 Deux saisons de la vie, Les

TV seriály

2005 Si j'avais des millions (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Pour être libre (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
L'allée du roi (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Nick chasseur de têtes (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Růžová knihovna (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
Madame et ses flics (TV seriál)
1977 Rendez-vous en noir (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky