foto

Sylvain Clément

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Herbert C. Berliner
1996 La Comète (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1982 L'adélaïde (TV film)
1980 Peau de chagrin, La (TV film)
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
Quand flambait le bocage (TV film)
1977 Rebelles, Les (TV film)

TV seriály

1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The French Connection (E13)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
K Is for Kill: Part 1: The Tiger Awakes (S02E08)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky