foto

Jean Rupert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Après la pluie, le beau temps
Retour aux sources (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
1995 Jefferson v Paříži
1994 George Sand, une femme libre (TV film)
Okno do Paříže
1990 Processo do Rei, O
Une fille d'Ève (TV film)
1982 Dames à la licorne, Les (TV film)
Démobilisation générale, La (TV film)
L'adélaïde (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
Fini de rire, fillette (TV film)
Histoires extraordinaires: La chute de la maison Usher (TV film)
La double vie de Théophraste Longuet (TV film)
Le roman du samedi: L'agent secret (TV film)
1980 Jean Jaurès: vie et mort d'un socialiste (TV film)
Sacrés gendarmes
Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Les Joyeuses colonies de vacances
Moonraker
Ville des silences, La
1977 Comme sur des roulettes
Uspěchaný muž
1976 Les roses de Manara (TV film)
1975 Akce Lady Marlène
1974 En Grandes pompes
La Trahison (TV film)
Plaies et bosses (TV film)
Président Faust (TV film)
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Není kouře bez ohně
Prêtres interdits
1972 Fossés de Vincennes, Les (TV film)
Hellé
Kean: Un roi de théâtre (TV film)
Le Journal d'un suicidé
Život plný malérů
1971 Macédoine
1970 Atlantský val
Fauteuil hanté, Le (TV film)
La promesse de l'aube
Lied der Balalaika, Das
Tout spliques étaient les Borogoves (TV film)
1969 Madly
Maison de campagne, La
Tři muži na jednom koni
1968 Jako blázen
Muž v buicku
1967 Caméléons, Les
Dimanche de la vie, Le
L'homme qui valait des milliards
Marion Delorme (TV film)
Peau d'espion
1966 Trojitý kříž
1965 Lady L
1963 Ctihodný Stanislav
1962 Culottes rouges, Les
1961 Radosti velkoměsta
1960 Gigolo, Le
Zazie v metru
1956 Má mě rád, nemá mě rád

TV seriály

2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Histoires extraordinaires (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
Orient-Express (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
Lune papa, La (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Jack (TV seriál)
1974 Un curé de choc (TV seriál)
1973 Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
Porteuse de pain, La (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Rendez-vous à Badenberg (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Oiseaux rares, Les (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Lagardère (TV seriál)
Les habits noirs (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace