foto

Andy Linden

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trendy
2015 Reign of the General
2014 Peterman
2011 Big Fat Gypsy Gangster
Tajemný
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Huge
2009 Bill Bailey's Remarkable Guide to the Orchestra (TV film)
2008 Kletba Měsíčního údolí
RocknRolla
2007 Rise of the Footsoldier
2006 All in the Game (TV film)
2005 Biznis
Oliver Twist
2003 Private Life of Samuel Pepys, The (TV film)
2002 Case, The
2001 Klikaři
Z pekla
2000 Dívka jako ty (TV film)
1998 Getting Hurt (TV film)
Láska prokletá
1996 Filuta (TV film)

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Hunger (S03E02)
2015 Playhouse uvádí (TV seriál)
Brilliantman! (S04E01)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Man Down (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Želva a zajíc (S02E04)
2006 Not Going Out (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
2001 Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
Duck Patrol (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
World of Lee Evans, The (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ v ulici Hickory (S06E02)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Day Today, The (TV seriál)
Mud (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Gone to Seed (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
Paul Merton: The Series (TV seriál)
Teenage Health Freak (TV seriál)
2point4 Children (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
The Management (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Bit of Fry and Laurie, A (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace