foto

Christian Bruhn

  • nar. 17.10.1934 (86 let)
    Wentorf bei Hamburg, Schleswig-Holstein, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Danowski - Blutapfel (TV film)
Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
2010 Ungesühnt (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
1990 Blinde Ohr der Oper, Das
1969 Die Ballade vom Cowboy

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Vergiss Mein Nicht (S06E03)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
2006 Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2019 Meine Welt ist die Musik - Der Komponist Christian Bruhn
2005 Die Manuela-Story - Alles und noch viel mehr (TV film)

Host

TV pořady

1974 3nach9 (TV pořad)